2 de març del 2007

He tornat!

La volpe perde il pelo, ma non il vizio

El asesino siempre regresa al lugar del crimen

La cabra tira al monte

Amb aquests tres símils tan bonics, enceto una nova etapa com a blogaire. Després del "The Zona Franca Times", "El Laboratorio del Dr. Zeitgeist", "El Ojo de Facundo", "Curt però intens" i "Gadiri 2006 - Let's go South", torno a atacar el ciberespai amb la meva lletra i les meves malignes idees per dominar el món.

A "El Movimiento de la Humanidad" faré una mica una barreja d'aquells ingredients que van fer dels citats blogs èxits sense precedents de la blogosfera i també hi introduiré cosetes noves per a acabar de convertir-lo en el blog número 1 del món. O no.

El títol d'aquest nou projecte, "El Movimiento de la Humanidad", a més de ser xulo i comercial, és un tribut al meu yayo, Juan Guerrero Pérez, una de les persones que, des de la seva visió crítica del món més ha contribuït a formar-me com a persona.

Finalment, com a darrer comentari abans d'inaugurar oficialment aquest espai, voldria donar les gràcies i dedicar aquest blog a totes les persones, amics, coneguts i desconeguts que han estat lectors asidus i ocasionals (una mica més als asidus que als ocasionals ;-)) dels meus anteriors blogs. Espero que aquest modest blog es guanyi una plaça entre els vostres favorits i alguns minuts del vostre temps a internet.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hvnqarst!!!

Que vol dir... aquí estoy!