24 de març del 2007

Ratxa històrica de Kobe Bryant

Aquest matinada, per quart partit consecutiu, Kobe Bryant ha tornat a anotar 50 o més punts en un partit de la NBA. Amb aquest fet, el jugador de Los Angeles Lakers es converteix en el segon jugador capaç de completar tal proesa, junt amb Wilt Chamberlain (un home que també es mereix un post a aquest blog per mèrits propis), que ho va aconseguir l'any 1962.

L'avantatge que té Bryant respecte a Chamberlain, però, és que ell està encara a temps de millorar aquest registre i molts altres.
I pensar que ara mateix aquest sujetu podria estar entre reixes... Com sabeu, va estar acusat de violació ara fa quatre anys, i el cas es va tancar gràcies a un acord econòmic entre les parts. Sens dubte són els quartos millor invertits de la seva vida, ja que si abans se'l considerava ja un jugador fenomenal, ara ha tingut ocasió de demostrar que té un lloc entre els més grans de la història.

2 comentaris:

MaRiNa ha dit...

uiii que hi ha hagut un to que no m'ha agradat gaire...
que sigui un jugador de basquet extraordinari l'excusa de la presumpta violació?? espero que no volguessis dir això, encara que m'ho hagi semblat.

Mauro S.G. ha dit...

ups, doncs mira que m'ho havia pensat per a què no ho semblés...

la idea més aviat era sobre les voltes que dóna la vida un dia estàs a la banqueta dels acusats i a l'altre batent rècords d'anotació i sobre el com s'ha pogut reciclar de forma positiva. Un altre dia parlaré de gent que no ha tingut tanta sort o no ha sabut fer-ho i, després d'un moment xungo s'han enfonsat x sempre.

Però en qualsevol cas, el q s'ha fet s'ha fet i si en aquella ocasió va violar a aquella cambrera de Colorado, allò queda, per molts punts que anoti després.