26 de gener del 2008

Hora de tancar

Amics lectors,

Crec que ha arribat el moment de tancar, si més no provisionalment, aquest blog. I és que, malauradament, ni qui us escriu és un home multifuncional ni té el do de l'ubiqüitat, o, dit d'una altra manera, tinc força feina per endavant i ara per ara tota més prioritària que El Movimiento.
No creieu que no em sap greu tancar ElMovDeLaHum, aquest recorregut iniciat el març de 2007, al contrari, m'entristeix, però ho faig des del convenciment que, per una banda, he de llegir molt més del que escric, i per l'altra, que qualsevol canvi, encara que en principi no ho sembli, serà a millor.

Només em resta agraïr enormement a tots aquells que amb les seves visites, comentaris o aportacions han donat sentit a aquest projecte. Moltes gràcies a tots vosaltres i continuarem en contacte a través d'altres mitjans, qui més qui menys ja sabeu on trobar-me.

Fins aviat!!

Mauro Sturlese

10 comentaris:

Anònim ha dit...

A reveure Mauro, bo triguis gaire!

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Pues yo me quedo con el placer de haberte conocido a traves de este bloc, con la esperanza de que encuentres un espacio mas adelante para retomarlo, y con todo lo que has publicado y compartido con nosotros, que no es poco, y si que es muy interesante, tambien me quedo con los recuerdos de tu viaje por Marruecos, y con tu simpatia. un beso muy grande y estaras en mi feed para cuando retomes.. otro besoooooo

Anònim ha dit...

Gràcies per aquest temps de lectura a distància.

Guso

Fran Rojas ha dit...

Una pena, pero el autor sabe cuando parar para coger impulso.

Fran.

Anònim ha dit...

Quina llàstima...

MaRiNa ha dit...

avisans quan el reobris.. o quan n'obris un altre!

que vagi molt be!

Fran Rojas ha dit...

NOooooooo, Mauro, no nos dejes así o por lo menos no cierres de esta manera, tu sección de banderas está incompleta. He encontrado todas las banderas del mundo en diseño gay en la siguiente página:

http://gayjourney.com/gay_flags_national.htm

Necesitamos de ti, de tu interés por las banderas y que nos expliques a qué se debe este fenómeno. Por favor, por favor, por favor (jaja).

Fran.

Mauro S.G. ha dit...

@tots: MOLTES GRÀCIES!!!

@Yuanga: ja veurem... de moment continuo a la pàgina/blog d'AHC

@Andrea: bueno, ahora me verás en forma de comentarios, jeje. Para mi también ha sido un placer conocerte y leer tus historias. Creo que más gente "de aquí" debería aproximarse a gente venida de otros países para tener una visión más real de nuestra sociedad.

@Guso: de res, i que sàpigues que m'agrada molt el teu blog.

@Fran: pues vas a flipar con la carrerilla que voy a coger. :)

@Timothy: no hay mal que por bien no venga ;)

@Marina: no sé si el reobriré o n'obriré un de nou, però en qualsevol cas us avisaré, no ho dubtis ;)

@Fran2: cierto, me sabe mal haber dejado la seción de banderas recién empezada (faltan cientos de miles de millones de banderas!).
Ahora que me comentas ese enlace (por cierto, hay cada una que fa cagare...), me doy cuenta de la similitud de la bandera gay y la senyera catalana. :D

Jaume Fibla ha dit...

Oh! :'(... Em sap greu, Mauro, molt greu. Gairebé no tinc paraules. Perdem avui un racó de llibertat, una de les poques veus lúcides que podíem escoltar. Això es la primera trompeta que anuncia l'apocalípsi... no som rés... internet es avui una mica menys lliure.
Els núvols tapen el sol...
En Mauro ens deixa, no ens vol
Diu que vol emprendre el vol
I els nostres cors estan de dol
Et diem Adeu, Mauro, Adeu
Perduts, trencats, sols com mussols
Orfes ens deixes, ja ho saps
No ens diguis exagerats.
Sense la teva visió preclara
No entendrem el món com ara
La vida es cruel, la vida es rara
De soca-rel el cor se'ns para...

Mr. Jau.
Poeta altament sensible.

P.D: "Torna aviat, torna tot d'una, torna". (Tomeu Penya).

Albert Medrán ha dit...

a reveure!