5 de març del 2007

3 campions a Las Vegas

Com si es tractés d'un acudit: què fan un australià, una danesa i un coloradenc un cap de setmana de març a Las Vegas?

Doncs guanyar, cadascun en la seva especialitat. Anem per parts:

Lleyton Hewitt: el tennista australià, número 21 del món (va arribar a ser el número 1 fa uns anys) s'ha imposat al Torneig ATP de Las Vegas. Ha derrotat a l'austríac Jürgen Melzer a la final i aconsegueix el seu tercer títol en aquest torneig, del qual n'era el favorit juntament amb Marat Safin.

Caroline Wozniacki: aquesta danesa de només 16 anys i ara número 138 del ranking WTA ha estat contra tot pronòstic la guanyadora de la Mirage Cup, la versió femenina del torneig. Aneu-vos acostumant al nom d'aquesta jugadora, perquè no és el primer torneig sènior que guanya i de ben segur que no en serà l'últim.

Mark Nizzi: el nord-americà de Colorado (número 7 del món) ha aconseguit la més mediàtica de les victòries del circuit d'hoquei taula. En una final retransmesa pel canal de tv per cable Tennis Channel s'ha imposat al gran favorit i actual número 1 mundial, el californià Davis Lee Huynh. Aquesta victòria demostra que Nizzi també serà un seriós candidat a la victòria en el proper Campionat del Món (1 d'abril, tamés a Las Vegas).