10 de març del 2007

Dia de Derbi

Avui és un dia especial a Barcelona, Catalunya i al món sencer. Pot ser només un partit de futbol, però per molta gent és molt més que això, és una batalla on defensar l'honor dels teus, on tota una gran massa social vibra darrere uns colors, on no hi ha lloc per res que no sigui la lluita per la victòria. Un moment d'enorme trascendència en la història de dues entitats, de dos equips, de dues aficions i, per què no dir-ho, també de dues maneres de veure el món i d'entendre la vida. Un partit que és més que un partit i que se sumarà a la llarga llista de mítics partits entre aquests dos equips. Avui s'escriu una nova pàgina en la història del Derbi.


CEIP Seat vs. CEIP Ramon Casas

El Derbi


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahí le has dao! Porque un derbi es, por definición, entre equipos de la misma ciudad. Lo del Barça y el Madrid se podría llamar... no sé... partido?

fyrwyw!

Mauro S.G. ha dit...

últimamente se está poniendo de moda lo de "El Clásico", que no está mal, pero sin duda es mucho mejor que aquello de "El Partido del Siglo" de hace unos años :D

Por cierto, a ver si puedes averiguar cómo quedaron Seat y RC, que cuando me enteré y habían jugado y ahora me he quedado con las ganas de saber el resultado.

Supongo q habréis perdido (como siempre), jajaja :P

MaRiNa ha dit...

ahir era el seat RC?????? no se com se ma pogut oblidar!!! amb les ganes que tenia de veure'l!!


XD