23 d’octubre del 2007

Natalie Imbruglia a la Zona Franca

Ara fa una estona estava escoltant, en una emissora d'aquestes que posen música de ja fa alguns anys, la cançó "Torn" de la cantant australiana Natalie Imbruglia. I llavors, com qui no vol la cosa, m'ha vingut a la memòria que aquesta noia havia fet un videoclip que es va rodar a Barcelona.
Fins aquí no hi ha res d'estrany, però allò realment relevant i digne de protagonitzar una entrada d'aquest blog és que part d'aquest vídeo ("Big Mistake", de l'any 1997) es desenvolupa al barri de la Zona Franca. No només això, allò que fa que aquest vídeo sigui fins i tot un document històric és que allà per on passa ja no existeix com a tal, ja que és on avui s'aixeca orgullosa la moderna Fira M2 (o com punyeta es digui ara).

Cal dir, amb tot, que el vídeoclip deixa veure una imatge de BCN un pèl massa caòtica i gairebé tercermundista, però vaja, suposo que si als anglosaxons els agrada la nostra ciutat deu ser també per això.
Aquí podeu veure, als darrers 30 segons del vídeo, aproximadament, el passeig de la Natalie per la Barcelona (i part de L'Hospitalet) que ja no existeix.



Per cert, cap a la meitat del vídeo (min. 2:19) hi surt un paio amb una jaqueta verda... no us recorda a cert actor que surt/sortia a Hospital Central? ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I d'on apareix el casc del "paio" que persegueix la Natalia?

Màgia zf!

Anònim ha dit...

Qui són els anglo-saxons?

Mauro S.G. ha dit...

@Yuanga: no sé, de fet al barri és més normal que desapareguin coses que no que n'apareguin :-)

@Timothy: una categoria on incloc nord-americans, britànics i australians. Com se n'hauria de dir?