31 d’octubre del 2007

... i 100!

Aquest és el meu post número 100! Qui ho havia de dir que "El Movimiento de la Humanidad hagués d'assolir aital xifra!

Doncs sí, aquí estem. I per celebrar-ho, ja us avanço que en els propers posts no tornaré a parlar ni de Federico Jiménez Losantos ni de la COPE, Libertad Digital i tota aquesta banda del nacional-liberalisme fatxa, revisionista, negacionista i conspiratori, ni de Fernando Alonso o Fòrmula 1 en general.

Que se'n vagin tots plegats a prendre pel sac!

Hi ha res millor per dedicar un post número cent que enviar a prendre pel sac als personatges i temes que et toquen els nassos? Ai, que bé que m'he quedat, tu!

5 comentaris:

civisliberum ha dit...

Aquesta gent de liberal res, ells s'ho diuen, pero es com si Hitles es digues a si mateix amic del jueus. Es la gent mes antilliberal que hi ha.
Felicitats per el numero 100,

MaRiNa ha dit...

doncs felicitats!

Fer Sánchez ha dit...

I perquè, més encara després de algunes de les teves paraules, celebres el 100?

Per què no celebrar el 97, o el 102. Oviedo està disposat a rebret per celebrar el número que tu vulguis!

ozydvulg!

Mauro S.G. ha dit...

@Civisliberum: Gràcies! Encara que siguin la ultradreta, són la ultradreta 2.0; han trigat una mica, però finalment s'han modernitzat el suficient com per a competir al segle XXI. S'acabarn convertint en un partit, ja ho veuràs.

@Marina: Doncs gràcies! ;)

@Fer: Doncs sí, potser aniré a Oviedo a celebrar el 162 o el 214 :-D Mai he estat a Astúries, així que, a l'espera que no em donin un premi Príncep d'ídem, podria ser una bona excusa per visitar aquelles terres.

Anònim ha dit...

Congratulations!