17 de desembre del 2007

Benvingut Mr. Gaddafi!

Espanya està d'enhorabona! El líder de la Gran Jamahiriya Àrab Líbia Popular i Socialista, el mític Muammar al-Gaddafi visita el país per primera vegada a la seva llarga carrera política. Caram, has necessitat 38 anys per decidir-te, eh pàjaru! ;-)

El líder de Líbia ha vingut a Espanya, amb la seva parafernàlia habitual (guardia personal femenina, haima presidencial, etc), per, entre d'altres coses, entrevistar-se amb el Rei, el President del Govern i l'Expresident del Govern i tocar les palmes. Des d'aquí donem la benvinguda a aquest líder, un dels nostres preferits (oi, Olga i Sheila?), i li sol·licitem una feina com a alts funcionaris de la G.J.A.L.P.S. i que modifiqui la bandera del seu país.

Per a celebrar-ho, li dediquem aquest vídeo de "La Hora Chanante", on ell mateix se'ns presenta i ens explica una mica la seva vida.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

pero es que gadaffi es super grande!!! tu has visto el video donde habla del conflicto palestino-israelí, es genial!! algun dia me dara el pasaporte libio y me ire a vivir a libia... ya veras, ya veras...

un besazo!!

Anònim ha dit...

por cierto me siento alguien super importante siendo nombrada en tu excelentisimo blog, que guay!
no te puedo querer mas macho!
otro beso!