22 de juny del 2007

Un any més a Serie B!

Quan una cosa costa mig segle d'aconseguir, no es pot enviar a la merda en un any. Costi el que costi. I això és el que ha aconseguit lo Spezia en aquest final de temporada agònic. Primer, amb la victòria memorable al camp de la Juventus. I després, guanyant a una dramàtica eliminatòria final contra el Hellas Verona.


Ningú no donava un duro per lo Spezia en aquesta eliminatòria contra el Verona, un equip que té un historial de 24 temporades a Serie A i 49 a Serie B (poca broma...). En l'anada vam guanyar per 2-1 a casa i després, fidels a la nostra condició d'equip italià, vam aconseguir mantenir un empat a 0 que ens permet quedar-nos un anyet més a la Serie B. I qui sap, potser en els propers anys podem assolir cotes més altes de glòria...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Grande Spezia!!!!

MaRiNa ha dit...

gracies, no podia viure sense aquesta informacio

dintre de la poca originalitat de parlar de futbol encara ho fas d'equips diferents!


(amb carinyuuu eh???)

Mauro S.G. ha dit...

Grazie, Velezzini!! ;-)

Marina, amb això de l'originalitat vaig alternant, uns dies més, uns altres menys. Aquí sóc del Barça (gens original), però d'equips italians l'únic que m'interessa i amb qui vaig és lo Spezia. La temporada que ve, més aventures de l'únic equip que ha estat campió de Lliga sense haver jugat mai a Primera! :-)