10 de juny del 2007

Lo Spezia derrota a la Juve i se salva del descens!

Vale, podeu dir missa que la Juventus no tenia cap mena d'alicient per guanyar perquè ja havien aconseguit l'ascens a Serie A fa unes setmanes, però ningú no ens treurà el mèrit!

Lo Spezia havia de guanyar per a no baixar directament a la terrorífica Serie C, des d'on ens havia costat 50 anys sortir-nos-en. I ho havia de fer a la darrera jornada i ni més ni menys que al més difícil dels escenaris: el camp de la totpoderosa Juventus.

Juventus 2-3 SPEZIA

I es va aconseguir! A només un minut del final Padoin va marcar el gol de la victòria que mantindrà a l'equip a la Serie B... almenys algunes setmanes més, fins que es jugui l'eliminatòria contra el Verona per a decidir l'última plaça de descens a Serie C.
Passi el que passi, però, ens queda l'orgull de no haver perdut contra la Juve, ja que a l'anada vam empatar a 1 (i gràcies, perquè vam deixar escapar la victòria al temps de descompte), així com de ser l'únic equip de la lliga que ha guanyat al mític Delle Alpi.

Avui, més que mai... FORZA SPEZIA!!!!!!!

3 comentaris:

Fer Sánchez ha dit...

Uala! Congrats!

ptgibsv!!!

Anònim ha dit...

Cuando me lo explicastes pensé: "carne de serie c" felicidades! Doble merito entonces!!

Mauro S.G. ha dit...

pssch...: un dato, la Juventus NUNCA ha podido derrotar a lo Spezia en toda su historia.

4 empates y 2 derrotas es lo que han cosechado en las 6 ocasiones en las que se han medido a las Águilas de La Spezia ;-)