6 de maig del 2007

Reclamem el nostre poliesportiu!

Si ahir els veïns ens vam unir per a reclamar el nostre dret a tenir metro i ho vam aconseguir, ara és hora de fer pinya per a tornar a tenir el nostre poliesportiu.
L'antic poliesportiu de la Seat va ser part fonamental de la identitat nacional del barri de la Zona Franca des dels anys '60 fins el seu tancament arran de la crisi de Seat a mitjans dels '90. Després l'activitat esportiva va continuar sota la direcció d'una empresa privada que va tirar endavant l'Esportiu Energia, fins l'any passat que va tancar.

Ara al barri no hi ha cap equipament poliesportiu digne, tret d'algun camp de futbol moribund i algun petit gimnàs. Reclamem doncs el nostre dret a practicar esports sense haver d'agafar el cotxe per anar fora.

Avui és un bon dia per a recolzar una causa justa, per a lluitar contra una injustícia que pateix el nostre barri. Aquest vídeo i aquest blog us ajudaran a comprendre el paper que ha jugat el poliesportiu al nostre barri i l'importància de la nostra reivindicació pels qui no sigueu del barri i us faran recordar el nostre brillant passat esportiu als d'aquí.

3 comentaris:

Fer Sánchez ha dit...

He visto, como mínimo, a mi hermana, que acaba de pasar a ser "historia viva" :P

Y sé que por la web también sale mi padre en sus años algo más mozos.

Peticiones útiles, por fin.

zmndx!

Anònim ha dit...

és que els han tret tots, tu!

Mauro S.G. ha dit...

si es que sois unos históricos del barrio! :P

yo no salgo, pero tengo alguna foto de cuando tenía unos 10 años jugando un partido en el campo de futbol-grande.